Producten

Producten met hoge ambities

Om huidige en toekomstige ambities betaalbaar te houden bieden we industriële producten aan die toekomstige ambities ambities betaalbaar houden. Om een en ander overzichtelijk te houden hun je vanaf deze plek doorklikken naar speciale product websites.

Productfamilies

Trekput

Trekput

Centraal verbinden

Om graafwerk voor kabels en leidingen in de toekomst te voorkomen installeert u trekputten en mantelbuizen. De PowerCast trekputten zijn een modulaire, betaalbare oplossing om ieder ondergronds netwerk toegankelijk te houden

PipeLock

PipeLock

Gemakkelijk vervangen

Voor het gemakkelijk plaatsen en vervangen van (licht)masten, laadpalen verkeersborden en zuiltjes, zonder opnieuw te hoeven graven en breken. Bewezen het beste product voor gebruik bij evenementen of aanrijdingsschade. Groot assortiment voor iedere situatie.

TOAD®

TOAD®

Botsveilig verankeren

Tüv gecertificeerde stabilisatie volgens EN12767. Voor plaatsing van botsveilige draagconstructies in alle grondsoorten. De TOAD vermindert significant scheefstand door uitgekiende constructie.

Swupper

Swupper

Flexibel verstellen

Nastelbaar fundament. Gemaakt van onverwoestbaar kunststof. Vriendelijk voor dunwandige materialen. Ideaal voor in zettingsgebieden. Intuïtieve bediening, ideaal bij beperkte opleiding van uw personeel.

EVput

EVput

Flexibel, schaalbaar

PowerCast biedt in 2024 EV-putten aan in vertrouwde kwaliteit. Innovatief producten die zowel trekput als ook fundament zijn. Speciaal ontwikkeld voor EV laders en andere console installaties.


Heeft u meer informatie nodig?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0413 490 049 of stuur een e-mail naar info@powercast.nl U kunt ook contact opnemen met één van onze groothandels.